Uyuşturucu bağımlılığından kurtulmak için cezaevine girmek istemiş

Konya'da bir kuyumcudan altın bilezik çalan 39 yaşındaki Fatih A., mahkemece tutuklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Ocak 2013 12:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Uyuşturucu bağımlılığından kurtulmak için cezaevine girmek istemiş

Konya'da bir kuyumcudan altın bilezik çalan 39 yaşındaki Fatih A., mahkemece tutuklandı. Uyuşturucu bağımlısı olduğunu belirten Fatih A., cezaevine girerse bağımlılıktan kurtulabileceğini düşündüğü için hırsızlık yaptığını söyledi.

Olay, geçen salı günü saat 15.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Aziziye Mahallesi Teyfikiye Caddesi'nde meydana geldi. Fatih A., iddiaya göre, bir kuyumcuya girip burma bilezik almak istediğini belirtti. Kuyumcunun verdiği yaklaşık 2 bin lira değerindeki bileziği inceleyen Fatih A., "Fatma şu bileziğe bakar mısın?" diyerek, dışarıdaki eşine seslenirmiş gibi yapıp bilezikle kaçtı. Aynı yöntemle başka bir kuyumcudan da bilezik çalmak isteyen Fatih A., bu kez çevredeki esnaf tarafından yakalanıp linç edilmek istenirken polis tarafından kurtarılıp, gözaltına alındı.

Fatih A., polisteki ilk ifadesinde, uyuşturucu bağımlısı olduğunu, cezaevine girerse bu bağımlılıktan kurtulabileceği düşüncesiyle hırsızlık yaptığını söyledi. 'Uyuşturucu bulundurmak ve satmak suçlamasıyla' daha önce cezaevine girdiği belirlenen Fatih A., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber