Oger, telekom çalışanlarını ödüllendirecek sistem getiriyor

Haber Giriş : 18 Kasım 2005 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Telekom'un yüzde 55 hissesini devralan Oger Telecom, dün akşam saatlerinde 55 bin kurum çalışanına, 'Tüm endişelerine açık ve samimi bir biçimde taahhüt eden' bir yaklaşım içinde olacakları mesajı içeren mektup gönderdi...

Türk Telekom'un yüzde 55 hissesinin satışı 14 Kasım 2005 tarihinde, Oger Telecom'un süreçle ilgili tüm koşulları yerine getirmesiyle tamamlanmıştır. Türk Telekom bundan -önce bir kamu kuruluşu olmaktan kaynaklanan operasyonel kısıtlara rağmen çok etkileyici sonuçlar elde etmiştir. Geniş bant ADSL erişimindeki gelişme buna bir örnek olarak gösterilebilir. Türk Telekom, kamuoyuna da pek çok kez ifade ettiği gibi, çalışanlarının bu başarılı performanstaki katkısını takdir etmektedir.

Türk Telekom, bundan böyle, tüm rakipleri ile aynı operasyonel özgürlüğe kavuşacak ve böylece sahip olduğu potansiyeli sonuna kadar kullanacaktır. Bugüne dek karşı karşıya kalınılan operasyonel kısıtların sona ermesi ve yönetim kararlılığı sayesinde, önümüzdeki dönemde önemli başarılar elde edeceğimize inanıyoruz.

Amacımız, her birimizin sahip olduğu potansiyeli en iyi biçimde ortaya çıkaracak bir çalışma ortamı tesis etmektir. Size bu fırsatı verebilmek için yorulmak bilmeksizin çalışacağız. Bu konuda önümüze çıkan güçlükleri aşacağımızdan şüphemiz bulunmamaktadır.

Sizlerin önümüzdeki değişim dönemiyle ilgili, başta insan kaynakları planları olmak üzere şirket stratejisiyle ilgili açıklamalarımızı

beklediğinizi anlıyoruz.

Türk Telekom'un mevcut istihdam politikasını devam ettirmek niyetindeyiz. Şirketin organizasyon yapısı, bu yapıya uygun düzenleme çalışmaları ve tüm seviyeler için eğitim planları tamamlanarak vakit kaybetmeksizin sizlerle paylaşılacaktır. Ayrıca, tüm çalışanlarımızın çaba ve katkılarının karşılığı olarak, adil bir ödüllendirme sistemi oluşturmayı taahhüt ediyoruz

Sizleri, tüm endişelerinize açık ve samimi bir biçimde yanıt vermeyi hedeflediğimiz konusunda temin etmek isteriz.

Önümüzdeki dönemde, şirketle ilgili önemli duyurular hakkında, kamuoyuna açıklama yapılmadan önce gerekli bilgileri vermeyi hedefliyoruz.

Son olarak, özverili çalışmalarınız ve bağlılığınız için bir kez daha sizlere teşekkür eder, vizyonumuzu hayata geçirmek için takım ruhu içinde çalışacağımızdan şüphe duymadığımızı ifade etmek istiyoruz.

Saygılarımızla

Yönetim Kurulu Başkanı

Dr. Paul Doany

Genel Müdür

Mehmet C. Ekinalan

Vatan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber