Eşinin ölümüne dayanamadı, intihar etti

SAKARYA'nın Ferizli İlçesi'nde dün evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamaya 67 yaşındaki 3 çocuk babası Mehmet Durmuş'un köy yolunda boğazından tabanca ile vurulmuş cesedi bulundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Şubat 2013 15:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eşinin ölümüne dayanamadı, intihar etti

Yapılan ilk tespitte intihar ettiği düşünülen Mehmet Durmuş'un cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Yakınları, Mehmet durmuş'un bir ay önce eşini kaybettikten sonra bunalıma girdiğini söyledi.

Ferizli İlçesi Kemalpaşa Mahallesi'nde oturan Mehmet Durmuş dün öğlen saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Çocukları Ferizli İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurarak babalarının bulunmalarını isteyince bölgede arama çalışmaları başlatıldı. Sakarya Sivil Savunma Birliği'nin de katıldığı aramalarda bugün öğle saatlerinde Mehmet Durmuş'un Çatırlar Mevkiindeki tarla yolunda bulunan küçük köprünün menfezinin altında cansız bedeni bulundu.

Yapılan incelemede boğazının alt kısmından tabanca ile vurulmuş olarak bulunan Durmuş'un ilk tespitlere göre intihar ettiği belirlendi.

Yakınları Mehmut Durmuş'un bir ay önce eşini kaybettikten sonra bunalıma girdiğini söyledil. Cumhuriyet Savcısı, Durmuş'un kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber