Kardiyolojinin kalbi Adana'da atacak

Türk Kardiyoloji Derneği'nin (TKD) bu yıl 5.'sini düzenlediği "Ablasyon ve Cihaz Kursu", ritim bozukluğu konusunda Türkiye'nin en uzman hekimlerini Adana'da buluşturuyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Şubat 2013 11:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kardiyolojinin kalbi Adana'da atacak

Türk Kardiyoloji Derneği'nin (TKD) bu yıl 5.'sini düzenlediği "Ablasyon ve Cihaz Kursu", ritim bozukluğu konusunda Türkiye'nin en uzman hekimlerini Adana'da buluşturuyor.

Türk Kardiyoloji Derneği Aritmi Çalışma Grubu tarafından organize edilen "5. Ablasyon ve Cihaz Kursu" 9 Şubat 2013 Cumartesi günü Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Hippokrat Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Erişkin ve pediatrik hastalarda ablasyon uygulamalarının incelikleri ile yeniliklerinin olgulara dayalı olarak irdeleneceği etkinliğe Türkiye'nin dört bir yanından ritim bozukluğu konusunda en iyi kardiyologların katılacağı bildirildi. Bu yıl beşincisi yapılacak olan kurs, ilk defa Ankara dışında bir kentte, Adana'da gerçekleştirilecek.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Demir, ritim bozukluğunu en iyi bilen kişilerin deneyimlerinin paylaşılacağı etkinliğe tüm kardiyologları davet etti.

Hipokrat Salonu'nda sabah 09.00'da başlayıp 18.00'e dek sürecek kursta 30'a yakın olgu katılımcılara aktarılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber