Hırsızlar kıskıvrak yakalandı

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro ekipleri, iki ayrı evde hırsızlık yaptıkları tespit edilen 4 kişiyi kıskıvrak yakaladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2013 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsızlar kıskıvrak yakalandı

Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren Asayiş Büro ekipleri, gece saat 03.00 sıralarında Atatürk Mahallesi Arın sokak üzerinde şüpheli şahısların olduğu bilgisine ulaştı. Arın Sokak'taki bir adrese yapılan baskında Coşkun S., Gökhan Ö., Can Ç. ve Erdinç Ö. çaldıkları malzemelerle birlikte ele kıskıvrak yakalandı. Asayiş Büro ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanan zanlılar ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler. Gökhan Ö., Can Ç. ve Erdinç Ö.'nün İstanbul'dan geldikleri, birçok suçtan ayrı ayrı dosyaları bulunduğu aynı zamanda arandıkları, diğer zanlı Coşkun S.'nin ise Çerkezköy'de ikamet ettiği öğrenildi.

Zanlıların alınan ifadelerinde Kapaklı'da Hürriyet ve istiklal caddelerindeki iş yeri ile bir evde hırsızlık yaptıkları öğrenilirken girdikleri yerlerden televizyon ve bilgisayar çaldıkları tespit edildi. Zanlılar emniyette tamamlanan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildiler. Adliyede mahkemeye çıkarılan zanlılardan Gökhan Ö., Can Ç. ile Erdinç Ö. ile Coşkun S., yapılan sorgulamalarının ardından tutuklanarak Çerkezköy Cezaevi'ne gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber