Tunahan'ın rüyası gerçek oldu

Galatasaray taraftarı minik Tunahan Uğur'un Galatasaraylı futbolcularla tanışma isteği sosyal medyada büyük yankı buldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Şubat 2013 13:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tunahan'ın rüyası gerçek oldu

Galatasaray taraftarı minik Tunahan Uğur'un Galatasaraylı futbolcularla tanışma isteği sosyal medyada büyük yankı buldu. İsteğe kayıtsız kalmayan Galatasaraylı futbolcular, 9 yaşındaki Tunahan'ı hasta yatağında ziyaret etti.

İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Galatasaray taraftarı Tunahan'ın taraftarı olduğu takımın futbolcularıyla tanışmak istemesi, sosyal medya kullanıcılarının paylaşımıyla kısa sürede çığ gibi büyüdü. 6 Şubat Çarşamba günü Manisa'da Çek Cumhuriyeti ile oynanacak hazırlık maçı için A Milli Futbol Takımıyla İzmir'e gelen Galatasaraylı milli futbolcular Umut Bulut, Selçuk İnan, Semih Kaya, Hamit Altıntop, Burak Yılmaz ve Atletico Madrid'de top koşturan Arda Turan, minik Tunahan'ı tedavi gördüğü hasta odasında ziyaret etti.

FUTBOLCULARI KARŞISINDA GÖRÜNCE ŞAŞIRDI

Galatasaraylı futbolcuları bir anda karşısında gören minik Tunahan'ın şaşkınlığı ve mutluluğu dikkat çekti. Tunahan, milli futbolcuların imzalayıp hediye ettiği Galatasaray forması ile atkıyı alırken büyük sevinç yaşadı. Tunahan ile bir süre sohbet ederek moral veren ve kendileri için dua etmesini isteyen milli futbolcular, serviste yatan diğer çocukları da ziyaret ettiler ve "geçmiş olsun" dileğinde bulundular

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber