Cenaze yıkarken bıçaklı kavga: 1 yaralı

Çorum'da, imam morgda cenaze yıkarken, cenaze sahipleri kavga etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Şubat 2013 19:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cenaze yıkarken bıçaklı kavga: 1 yaralı

Çıkan kavgada 1 kişi cenazenin yıkandığı odada imamın gözleri önünde bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bugün meydana geldi. Diyaliz hastası 65 yaşındaki Yakup Tercan, bu sabah tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı. Hastane görevlileri Yakup Tercan'ın öldüğünü yakınlarına haber verdi. Yakınları hastane morguna gelerek görevli imamın cenazeyi yıkamasını ve kefenleme işlemlerinin bitmesini beklemeye başladı.

Cenaze yakınlarından 26 yaşındaki Yakup Tercan, babasına olan son görevini yapmak için cenaze yıkama işlemlerinin yapıldığı odada beklerken, daha önceden aralarında miras kavgası olduğu öne sürülen amcasının oğlu 28 yaşındaki Murat Tercan da, odaya girip ağlamaya başladı. Murat Tercan'ı karşısında gören Yakup Tercan ve diğer yakınları arasında kavga çıktı.

İmam, cenaze yıkamayı bırakıp kavga edenleri ayırmaya çalıştı. Çıkan kavga sırasında Yakup Tercan amcaoğlu Murat Tercan tarafından ayağından bıçaklandı. Araya giren hastane güvenlik görevlileri ve polis kavgayı yatıştırırken, yaralı acil servise götürülerek tedavi altına alındı. Murat Tercan, polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Kavgaya karıştıkları öne sürülen 3 kişi polis tarafından ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Cenaze 1 saat gecikmeli olarak morgdan alındı. Kavga edenler birbirlerinden şikayetçi olurken, polis soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber