Diyarbakır'daki çifte cinayetin altından evlat çıktı

Diyarbakır'da dün bir dairede bıçaklanarak öldürülen 46 yaşındaki Münevver Kılıç ile 50 yaşındaki Mehmet Harun Tanrıkulu'nun cinayet şüphelisi olarak Kılıç'ın oğlu 19 yaşındaki Ö.B.gözaltınac alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Şubat 2013 20:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Diyarbakır'daki çifte cinayetin altından evlat çıktı

Suçunu itiraf eden Ö.B., cinayetleri neden işlediğini söylemedi.

Merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi 200'üncü sokak üzerindeki Yamaç 2 Apartmanı'nda dün akşam saatlerinde ikinci katta Harun Tanrıkulu ile 5'inci kattaki dairesinde Münevver Baykara bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Yapılan otopside Baykara'nın 5, Tanrıkulu'nun da 8 yerinden bıçaklandığı belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayın duyulması üzerine olay yerine Münevver Kılıç'ın 4 çocuğundan birinin gelmediğini fark etti. Devlet Hastanesi'nde temizlikçi olarak çalışan Ö.B.,'ye ulaşamayan polis, şüpheli olabileceği ihtimali üzerine çalışmalarını yoğunlaştırdı.

KENDİ ELİNİ DE KESMİŞ

Ekiplerin sabaha kadar yaptığı çalışmalarda olay yerinde başka bir kişiye ait kan örnekleri bulundu. Yapılan incelemede bulunan kanın Münever Kılıç ile aynı kan bağından olan birine ait olduğu tespit edildi. Araştırmasını genişleterek delilleri çoğaltan polis, cinayeti işleyen kişinin olayı gerçekleştirdiği sırada elini de kestiğini belirledi. Polis Kılıç'ın oğlu Ö.B.'nin şüpheli olduğunu belirledikten sonra arama çalışmalarına başladı. Sur İlçesi'indeki Ferit Köşk İlkokulu civarında olduğu bilgisini alan polis buraya düzenlediği operasyonda şüpheliyi yakaladı.

Şüpheli Ö.B., annesi Münevver Kılıç ile uzaktan akrabaları olan Mehmet Harun Tanrıkulu'nu öldürdüğünü itiraf ederken, cinayetleri neden işlediği konusunda konuşmadı. Ö.B., soruşturmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber