60 yıl sonra nikah tazeleyecekler

Bayrampaşa'da 60 yıl aynı yastığa baş koyan 41 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'de nikah tazeleyecek.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Şubat 2013 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
60 yıl sonra nikah tazeleyecekler

Bayrampaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 14 Şubat Sevgililer Günü Bayrampaşa'da farklı bir etkinlikle kutlanacak.

Ortalama 60 yıl aynı yastığa baş koyarak topluma örnek olan 41 çift, yarın Bayrampaşa Belediyesi Şehir Parkı Mihver Restaurant'ta nikah tazeleyerek, birbirlerine ikinci kez ''evet'' diyecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, günümüzün kısa süren evliliklerine inat uzun yıllar aynı yastığa baş koyarak gerçek sevgiyi topluma gösteren büyüklerden öğrenilmesi gereken çok şey olduğunu belirtti.

Aydıner, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü gerçek sahipleri ile kutlamayı bir borç bildiklerini ifade ederek, bu kapsamda 60 yıl aynı yastığa baş koyan çiftlerin katılımıyla bir program düzenleyeceklerini kaydetti.

-41 çiftte özel klasik araç konvoyu-

Bayrampaşa Belediyesi'nin yarın düzenleyeceği etkinliğe klasik otomobiller de renk katacak. Nikah tazeleyecek 41 çift bu klasik otomobillere binerek konvoy oluşturacak.

Betül Arkın ile 47 yıldır evli olan Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu Cüneyt Arkın bu etkinliğin onur konuğu olacak. Etkinlikte eşleriyle nikah tazeleyecek olan kadınlar, davetlilere çiçek buketlerini atacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber