Belediye kadın personeli de dans etti

Antalya'nın Muratpaşa ilçe Belediyesi kadın personeli, dünyayla birlikte eş zamanlı olarak 'kadına şiddete hayır' demek için dans etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Şubat 2013 19:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Belediye kadın personeli de dans etti

Bütün dünyada eş tarih ve zamanlı olarak 14 Şubat Sevgililer Günü'nde organize edilen, kadına yönelik her türlü şiddete ve tacize karşı düzenlenen 1 BILLION RISING (Bir Milyar Dans Ediyor) projesi kapsamında, Muratpaşa Belediyesi kadın personeli, saat tam 12'de belediye hizmet binası önünde dans etti. Etkinliğe katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Kadına yönelik şiddet asla kabul edilemez. Bunun önüne geçebilmenin yolu da danssa dans, yürüyüşse yürüyüş, eylemse eylem. Önemli olan bu gibi aktivitelerle kadına yönelik şiddeti gündemde tutabilmek. Biz sizin her zaman yanınızdayız. Gelinen noktada beni sevindiren, geçmişten daha güzel bir anlayışın, farkındalığın öne çıkarılması. Bu eylemi yılda bir kez değil, elinize geçen her fırsatta gündeme getirin. Bunun sonucunda kazanan sizler olacaksınız. Kazanan insanlık olacak" diye konuştu.

Dans eden gruba Muratpaşa Belediyesi personeli de alkışlarla, hazırlanan dövizlerle destek oldu. Programın sonunda etkinliğin simgesi olarak tüm katılımcılar, sol işaret parmaklarını kaldırarak kadına yönelik şiddeti protesto etti ve mor balonları gökyüzüne bıraktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber