İstanbul'daki terör operasyonu

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bu sabah düzenlenen operasyonda 54 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Şubat 2013 14:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul'daki terör operasyonu

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bu sabah düzenlenen operasyonda 54 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında öğretmen ve hastane çalışanlarıyla bazı sendika yöneticilerinin de olduğu öğrenildi.

SENDİKA YÖNETİCİLERİ BİLGİ ALMAK İÇİN EMNİYETTE

Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Gözaltına alınanların çoğunun kamu çalışanı olduğu öğrenilirken, öğlen saatlerinde bir grup sendika yöneticisi bilgi almak için İstanbul Emniyet Müdürlüğü önüne geldi. Sendika yöneticileri emniyete girmezken, Eğitim Sen avukatı İlkay Bahçetepe, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne giderek bilgi aldı.

Tüm Belediye ve Yerel Hizmetler Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) 4 Nolu Şube Başkanı Saadet Özsoy, emniyet önünde basın açıklaması yapmayacaklarını söyleyerek " Bu günkü baskınlarla ilgili, KESK'e yönelik KESK şubelerine yönelik, basın açıklaması yapılmayacak. Akşam saat 7'de Taksim tramvay durağından Galatasaray'a yürüyüş bitiminde basın açıklaması yapılacak" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber