Çerkezköy'de uzmanlar kentsel dönüşümü anlatacak

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde ’ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda Cuma günü düzenlenecek ‘Kentsel Gelişimin Geleceği” isimli toplantıda kentsel dönüşümü anlatacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Şubat 2013 10:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çerkezköy'de uzmanlar kentsel dönüşümü anlatacak

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, toplantıya tüm Çerkezköylüleri davet ederek “Konularında uzman isimler halkı kentsel dönüşüm ile ilgili bilgilendirecek. Vatandaşlarımız, konuyla ilgili olarak akıllarında kalan soruları uzman kişilere sorma imkânı bulacak.” Dedi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda Cuma günü düzenlenecek olan toplantı saat 14.00-16.30 arasında düzenlenecek.

Toplantının açılış konuşmasını Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem gerçekleştirecek. Üç oturumdan oluşacak toplantının ilk oturumunda Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Esra Hasanoğlu, Çerkezköy Mimarlar Odası Başkanı M. Ogün Asıl, Çerkezköy İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı İlker Börekçi ile Namık kemal Üniversitesi' nden Yard. Doç. Dr Çiğdem Vatansever birer konuşma yapacak. ‘Kentsel Dönüşüm’ konulu ikinci oturumda ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri ile kentsel dönüşüm finansmanı olarak Denizbank yetkilileri bilgilendirmede bulunacak. Üçüncü ve son oturumda ise ‘Kentleşmenin Geleceği’ konusunda İstanbul Şehir Üniversitesi’nden Prof. Dr Murat Güvenç sunum yapacak. Program soru-cevap bölümünün ardından sona erecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber