Barakada asılı bulundu!

5 gün önce telefonda tartıştıktan sonra sinirli bir şekilde evden ayrılmıştı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Şubat 2013 12:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Barakada asılı bulundu!

KARABÜK'ün Eskipazar İlçesi'nde 5 gündür kayıp olan işçi 42 yaşındaki Ramazan Kalaycıoğlu, köyündeki barakada ipe asılı halde bulundu.

Eskipazar'ın Karahasanlar Köyü'nde oturan, Kardemir'de işçi olarak çalışan Ramazan Kalaycıoğlu, geçen hafta cuma günü iddiaya göre, telefonda bir kişiyle tartıştıktan sonra sinirli bir şekilde evden ayrıldı. O günden sonra kendisinden haber alınamayan 2 çocuk babası Kalaycıoğlu'nun ailesi, pazartesi günü jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Çalışma başlatan jandarma ekipleri, pazartesi günü Kalaycıoğlu'nun otomobilini köyde ormanlık alanda buldu. Karabük İl Afet Acil Durum Müdürlüğü, jandarma ve köylülerin ormanlık alanda yaptıkları aramaya rağmen ise Ramazan Kalaycıoğlu'na ulaşılamadı.

Dün akşam saatlerinde, Karahasanlar Köyü'nün girişinde bulunan, yaz aylarında kullandıkları barakaya gelen Solmaz Karakaya ve oğlu, kayıp Ramazan Kalaycıoğlu'nu iple tavana asılı halde buldu. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Kalaycıoğlu'nun cenazesi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber