Bursa'da eğitimde Toplam Kalite Yönetimi sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın her yıl düzenlediği Toplam Kalite Yönetimi (TKY) Ödül süreci Bursa değerlendirmeleri sonuçlandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Şubat 2013 12:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bursa'da eğitimde Toplam Kalite Yönetimi sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın her yıl düzenlediği Toplam Kalite Yönetimi (TKY) Ödül süreci Bursa değerlendirmeleri sonuçlandı.

Toplam 9 okulun katıldığı süreçte yapılan değerlendirmeler neticesinde Okul/Kurum dalında Necatibey Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Ekip dalında Vahide Aktuğ İlk ve Ortaokulu Bursa'yı temsil etme hakkı kazandı.

Eğitimde Kalite Ödülü sürecinde heyecan her geçen gün daha da artıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl okul/kurum ve ekip dalında düzenlenen ödül sürecinin Bursa bölümü tamamlandı. MEB TKY ödül süreci çerçevesinde alınan başvuruların değerlendirilmesi neticesinde Okul/Kurum dalında Necatibey Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Ekip dalında Vahide Aktuğ İlk ve Ortaokulu Bursa'yı temsil etme hakkı kazandı.

Bakanlık değerlendiricileri tarafından ülke genelinde yapılacak değerlendirmenin ardından saha ziyaretine kalacak okul ve kurumlar belirlenecek. Süreç, saha ziyaretlerinin tamamlanmasının ardından Haziran ayında Ankara'da yapılacak olan ve dereceye girenlerin açıklanacağı ödül töreni ile sona erecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber