272 öğrenciye tablet bilgisayar dağıtıldı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Fatih Projesi kapsamında Adana'da 3 okulda öğrenci ve öğretmenlere bin 272 tablet bilgisayar dağıtıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Şubat 2013 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
272 öğrenciye tablet bilgisayar dağıtıldı

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Hasan Adalı Lisesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin tablet bilgisayarlardan yararlanarak daha verimli çalışmalar yapabileceğini söyledi. Proje kapsamında bütün öğrenci ve öğretmenlere tablet bilgisayar dağıtılacağını belirten Coş, ilk olarak üç okulda bin 272 tablet bilgisayarın dağıtıldığını bildirdi. Konuşmanın ardından Vali Coş, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet ve Çukurova Kaymakamı Abdulhamit Erguvan öğrenci ve öğretmenlere tablet bilgisayarlarını dağıttı.

Bu arada, Coş girdiği bir sınıfta öğrencilerle sohbet ederek, öğrencilere çeşitli sorular sordu. Coş'un bir sınıfta "Sağlıklı yiyecek yiyelim" yazılı dövizinin ne anlama geldiğini sorması üzerine uzun süre öğrenciler cevap veremedi. Valinin tekrar tekrar sorması üzerine bir öğrenci soruya cevap verdi. Başka bir sınıfta ise bir kız öğrenci valinin elini öpmek istedi. Elini öptürmek istemeyen vali Coş, kız öğrenci ile fotoğraf çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber