Korkuteli Osman Önal Ortaokulu Yunanistan'a Gidiyor

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Osman Önal Ortaokulu'nun koordinatörlüğünü yaptığı 'Avrupa Meyve Müzesi' adlı proje kapsamında etkinlikler devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Şubat 2013 20:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Korkuteli Osman Önal Ortaokulu Yunanistan'a Gidiyor

Korkuteli Osman Önal Ortaokulu'nun, Hayat boyu Öğrenme Programı (LLP) 2012 Teklif Çağrısı döneminde kabul edilen Comenius Programı Çok Taraflı Okul Ortaklıkları 'European Fruit Museum' isimli projesi kapsamında altı günlük Yunanistan gezisi gerçekleştirilecek.

14 kişiden oluşan proje ekibinin 26 Şubat'ta Yunanistan'ın Heraklion kentine gideceği belirtilirken, Yunanistan'da aktivitelere ev sahipliği yapacak olan New School Of Halicarnassus'un hazırladığı çalışma takvimi doğrultusunda farklı okullarda inceleme yapılacağı kaydedildi.

Geziye Türkiye dışında Polonya, Bulgaristan, Romanya ve Kuzey İrlanda'dan da ortak okulların katılacağını belirten Osman Önal Ortaokulu Müdürü Fatih Tıraş, "Sağlıklı meyve tüketiminin yeni nesillere eğlenceli aktivitelerle anlatılması ve obezitenin engellenmesini konu alan proje çalışmalarını, Eylül ayından itibaren gerçekleştirmekteyiz.

Kasım ayında diğer ortaklarımızı ilçemizde misafir etmiştik. 2014 yılı Haziran ayına kadar sürecek proje, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi tarafından 23 bin Euro hibe ile destekleniyor. Yunanistan'ın ardından Nisan ayında da Bulgaristan gezisi gerçekleştirilecektir" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber