Yangında paniğe kapılıp 2'nci kattan atladı, bacakları kırıldı

Samsun'da, 3 katlı binanın 2'nci katındaki dairede, kömür sobasından çıkan kıvılcımların eşyayı tutuşturmasıyla yangın çıktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Şubat 2013 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yangında paniğe kapılıp 2'nci kattan atladı, bacakları kırıldı

Samsun'da, 3 katlı binanın 2'nci katındaki dairede, kömür sobasından çıkan kıvılcımların eşyayı tutuşturmasıyla yangın çıktı. Evde bulunan 47 yaşındaki Sadiye Gündoğdu, panikleyip ikinci katın penceresinden atladı. 2 bacağı da kırılan Gündoğdu hastanede tedavi altına alındı.

Olay merkez İlkadım İlçesi Fatih Mahallesi Meltem Sokak üzerinde bugün sabah saatlerinde meydana geldi. 3 katlı binanın 2'nci katında oturan ve evde yanlız olan Sadiye Gündoğdu, oturma odasından alevler yükseldiğini gördü. Paniğe kapılan ve çıkış kapısına ulaşamayan Sadiye Gündoğdu pencereden beton zemine atladı. Gündoğdu, düştüğü yerde acı içinde kıvranmaya başladı. Bu sırada durumu fark eden mahalle sakinleri itfaiyeye ve 112'ye haber verdi.

Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler yangını fazla büyümeden kısa sürede söndürdü.

Acılar içinde kıvranan Gündoğdu ise ambulansa alınarak Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan kontrolde 2 bacağında da kırık olduğu tespit edilen Sadiye Gündoğdu'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Yangının ise kömür sobasından sıçrayan kıvılcımların eşyayı tutuşturmasıyla çıktığı belirlendi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber