Çocukları mahkeme kararı ile ellerinden alınan çift intihara kalkıştı

Erzincan'da mahkeme kararı ile çocukları ellerinden alınan karı koca, bir iş merkezinin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Şubat 2013 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çocukları mahkeme kararı ile ellerinden alınan çift intihara kalkıştı

Erzincan'da, 3 katlı bir binanın çatısına çıkan çift, çalıştırdıkları ve dilendirdikleri gerekçesiyle mahkeme kararıyla alınıp çocuk yuvasına yerleştirilen çocuklarının kendilerine geri verilmesini istedi.

Fevzi Paşa Caddesi'ndeki bir iş merkezinin çatı katında İsmail-Alev Akar çiftini gören vatandaşlar polise haber verdi. Her ikisi de 34 yaşında olan ve ayakkabı boyacılığı yapan çift, olay yerine gelen polislere, 4 yaşındaki oğulları B.A. ile 5 yaşındaki kızları G.A'nın kendilerine verilmesini istediklerini söyledi.

Akar çifti, çalıştırdıkları ve dilendirdikleri iddiasıyla mahkeme kararıyla kendilerinden alınarak çocuk yuvasına yerleştirildikleri bildirilen çocukları gelmeden aşağı inmeyeceklerini belirtti.

Olay yerinde, itfaiye ve sağlık ekipleri tedbir aldı. Erzincan Emniyet Müdürü Mustafa Elaman ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Yurt ile psikolog Tuğçe Saraçoğlu, çiftle görüştü.

Yaklaşık 3 saatlik çabanın ardından ikna edilerek çatıdan indirilen çift, polis merkezine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber