İlaç mümessiline otosunda 2 kurşun

Adana'da bir ilaç firmasında tanıtım temsilcisi olarak çalışan 35 yaşındaki Edip Aksak, kullandığı otomobilin içinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Şubat 2013 18:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İlaç mümessiline otosunda 2 kurşun

Olay, bugün akşam saatlerinde merkez Meydan Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde meydana geldi. Bir ilaç firmasında çalışan Edip Aksak, özel bir tıp merkezinde doktorlarla görüşme yaptı. Görüşmenin ardından otomobiline binen Aksak, ara sokaktan caddeye çıkmak istedi. Bu sırada aracın yanına yaklaşan bir kişi kapıyı açtı ve tabancayla Aksak'ın başına 2 el ateş ettikten sonra koşarak kaçtı.

Ağır yaralanan Edip Aksak, olay yerindeki tıp merkezine götürüldü, ilk müdahalesi burada yapıldı. Daha sonra da götürüldüğü Özel Başkent Üniversitesi Yüreğir Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Meydan Mahallesi Muhtarlığı içerisinde saklanmaya çalışan M.T.'yi yakaladı. Silah seslerini duyup korktuğu için muhtarlık binasına saklandığını ileri süren M.T., ifadesi için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Bu kişinin saldırıyla ilgisinin olup olmadığı araştırılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber