Sivas'ta uyuşturucu operasyonu

Sivas'ın Gürün ilçesinde bir otomobilde yapılan aramada 180 kilogram esrar ele geçirildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Şubat 2013 22:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sivas'ta uyuşturucu operasyonu

Sivas'ın Gürün ilçesinde bir otomobilde yapılan aramada 180 kilogram esrar ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Malatya- Kayseri karayolu üzerinde uygulama yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kimlik kontrolü için durdurdukları bir otomobildeki kişilerin şüpheli davranışlarla Telefon görüşmesi yaptığını gözlemledi. İ.K.(28) ve Ü.T.(26) adlı iki kişiyi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götüren polis, otomobilde detaylı inceleme yaptı.

Aynı güzergahtan gelen diğer araçları durdurarak arama yapan polisler, kontroller sırasında kısa süre sonra uygulama noktasına gelen yabancı plakalı, N.A. (29) idaresindeki başka bir otomobilin içinde ve bagajında paketler halinde 180 kilogram esrar ele geçirdi. İlk durdurulan aracın öncü olduğunu belirleyen polis, her iki otomobildeki şüphelilerin cep telefonlarını incelediğinde kısa aralıklarla sürekli görüştüklerini belirledi. Şüpheli 3 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır'dan İstanbul'a gittiği belirtilen otomobillerdeki kişiler hakkında yapılan incelemede terör örgütünün faaliyetlerine katıldıkları ve uyuşturucu madde ticareti yapmaktan sabıkalı oldukları belirlendi.

İfadesi alınan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber