Ahiler Kalkınma Ajansı Aksaray'da toplandı

Niğde, Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir ve Aksaray'ın dahil olduğu Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı, Aksaray'da gerçekleşti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Şubat 2013 22:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ahiler Kalkınma Ajansı Aksaray'da toplandı

Niğde, Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir ve Aksaray'ın dahil olduğu Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı, Aksaray'da gerçekleşti.

Aksaray Valiliği'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Aksaray Valisi Selami Altınok, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Niğde Valisi Alim Barut ile diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Her yönetim toplantısını ayrı bir şehirde yapmaya özen gösterdiklerini belirten Kırıkkale Valisi ve ajansın yönetim kurulu başkanı Ali Kolat, bu sayede o ili gezme ve tanıma şansı bulduklarını ifade etti. Ajansın, mali teknik destek programlarına devam ettiğini belirten Kolat, şunları kaydetti:

"2011'de başlayan projelerimiz devam ediyor. 2012'de çıktığımız mali destek çağrımız da Mart ayında sona erecek. Baktığımızda bu destekler için yeterince proje gelmediğini görüyoruz. Elimizde 24.5 milyon liralık bir destek var. Bunu bölgemizin kullanmasını istiyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızı proje üretmeye davet ediyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber