Maden işçisi eşini boğarak öldürdü

MANİSA'nın Soma İlçesi'nde 25 yaşındaki Ömer Dağlı henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada eşi Merve Dağlı'yı boğarak öldürdü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Şubat 2013 23:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Maden işçisi eşini boğarak öldürdü

Maden işçisi Dağlı polise teslim olurken, yüklü miktarda borcunun bulunduğu öğrenildi.

Olay, akşam saatlerinde, İstasyon Mahallesi Niğbolu Sokak üzerindeki evde meydana geldi. Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne saat 18.30 sıralarında giden Ömer Dağlı, tartıştığı eşi 18 yaşındaki Merve Dağlı'yı boğarak öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri verilen adrese gitti. Ekipler, evde Merve Dağlı'nın cesedi ile karşılaştı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, evde incelede yaparken, Merve Dağlı'nın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Gözaltına alınan Ömer Dağlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Maden işçisi olduğu belirtilen Ömer Dağlı'nın yüklü miktarda borcunun bulunduğu ve bu nedenle de bir süredir bunalımda olduğu ileri sürüldü. Çiftin 1 yaşında çocuklarının bulunduğu öğrenildi. Doğum günü olan bebeğe, kocası tarafından boğularak öldürülen Merve Dağlı'nın pasta aldığı belirtildi. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber