Havalar nasıl olacak?-HARİTALI

Hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Şubat 2013 08:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havalar nasıl olacak?-HARİTALI

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Orta ve doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile sabah saatlerinded Karabük çevrelerinde aralıklarla görülecek yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saaatlerinde Ülkemiz genelinde yer yer sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :İç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneydoğu, doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette,Kıyı Ege'de kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bu gece ve yarın sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber