Hırsızların güvenlik kamerası korkusu

Adana'da hırsızların güvenlik kamerası korkusu yine güvenlik kamerasına yansıdı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Şubat 2013 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsızların güvenlik kamerası korkusu

Adana'da gece bir işyerinden hırsızlık yapmak isteyen iki kişi güvenlik kamerası olduğu için uzun süre yaklaşamadıkları işyerinin güvenlik kamerasını plan yapıp yönünü çevirdikten sonra hırsızlık yaptı, ancak polisten kaçamadı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki işyerine gelen İzzet Ç. ve Tunu Y., işyerinin güvenlik kamerası olduğunu görünce bir süre işyerinin uzağında oturup plan yaptı. Yaklaşık 1 dakika oturduktan sonra yüzlerini saklayarak işyerine girmeye çalışan zanlılar başarılı olamayınca işyerinin önünden ayrıldı. Ancak kısa bir süre sonra işyerinin önünden geçen zanlılar güvenlik kamerası olduğu için işyerine bir türlü giremedi. Güvenlik kamerasını alt etmeden işyerine giremeyecelerini anlayan iki zanlı bir süre sonra güvenlik kamerasına arkadan yaklaşık yönünü değiştirdi. Ancak güvenlik kamerasının yönünü değiştiren zanlı kameranın kendisini çekmesini engelleyemedi. Daha sonra iki zanlı işyerine kapının kilit göbeğini patlatarak içeri girerek 2 dizüstü bilgisayar, para, matkap, ve daha para edecek bir çok eşya çalarak kayıplara karıştı.

Sabahleyin işyeri sahibi dükkanına geldiğinde güvenlik kamerasının yönünün başka yere baktığını ve kapısının açık olduğunu görünce hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili araştırma başlattı. Polis güvenlik kamerasını izleyerek şahısların isimlerini belirledi. Daha önceden hırsızlık suçundan kaydı bulunan şahıslar polis tarafından kısa sürede yakalandı. Zanlılar daha sonra sorgularının ardından adliyeye sevk edildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber