Kozan'da Erbakan'ı anma etkinliği

Adana'nın Kozan ilçesinde eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan'ı anma etkinliği düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Şubat 2013 20:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kozan'da Erbakan'ı anma etkinliği

Adana'nın Kozan ilçesinde eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan'ı anma etkinliği düzenlendi.

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Muhammet Fatih Erbakan Kozan Salonu'nda gerçekleşen etkikte yaptığı konuşmada, babasının Kozanoğlu Beyliğinde önemli görevleri ifa etmiş ve bu topraklarda büyümüş yetişmiş insanlardan biri olduğunu söyledi. Erbakan, "Belli ki vatan ve millet sevgisi imandandır. Bu sebeple kendisi Kozan ve Adana'yı her zaman kalbinde çok ayrı yerlerinde tutmuş, bu sebeple kendi kökünün Kozanoğulları Beyliğine dayandığını ifade etmiştir. İnşallah bu hemşehrilik bilincini, bu memleket sevgisinin Kozan ile olan bu bağı ve muhabbeti kendisinin arkasından bizlerde evlatları olarak devam ettireceğiz. Belki bu Kozan'a ilk gelişimiz olacak fakat asla son olmayacaktır" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Erbakan'a Saadet Partisi Kadın ve Gençlik Kolları tarafından çiçek ve Kozan Spor atkısı hediye edildi.

Merhum Necmettin Erbakan'ı anma etkinliğine Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Gözütok, MHP İlçe Başkanı Ender Çulhacı ile partililer katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber