Denizcilik Müsteşarlığı'nda sözleşmeli statüsünde çalışan ve süresi biten 64 personel ile sözleşme yenilenmedi. Ayrıca 56 personelin de merkez ve taşrada görev yeri değiştirildi.

Haber Giriş : 28 Kasım 2003 07:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Denizcilik Müsteşarlığı'nda sözleşmeli statüsünde çalışan ve süresi biten 64 personel ile sözleşme yenilenmedi. Ayrıca 56 personelin de merkez ve taşrada görev yeri değiştirildi.

Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı Denizcilik Müsteşarlığı'nda operasyon yapıldı. Müsteşarlık, kendi bünyesinde yaptığı girişimle birlikte personel indirimine giderken, bazı personelin de görev yeri değiştirildi. Denizcilik Müsteşarlığı'nda sözleşmeli olarak çalışan 64 personelin sözleşme süreleri uzatılmadı. Sözleşmesi feshedilen personelin yeni dönemde görev alma imkanı da böylece ortadan kalkmış oldu.

Sözleşmesi feshedilen personel arasında 12 kılavuz kaptan da bulunuyor. Çanakkale ve İstanbul Bölge Müdürlükleri ve Liman Başkanlıkları'nda görev yapan kılavuz kaptanların ihtiyaç olmadığı için sözleşmelerinin iptal edildiği bildirildi. İstanbul ve Çanakkale'de limanlarda trafik kontrol istasyonlarında görev yapan 12 kılavuz kaptan ve yardımcısına ihtiyaç duyulmadığı ve bu nedenle görev yapmaması kararlaştırdı. Buna göre kılavuz kaptanlardan İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde Zafer Akay, Yavuz Demirkıran, Meriç Kanat, Fehim Timur, Özlem Özbey Onörme ile Çanakkale Bölge Müdürlüğü'ndeki Bülent Önal, Hakan Erdur, Mukaddes Yapabaş, Doğan Büyükyıldız, Ümit Keskinalan, İzzet Yaman ve Ejder Kılıç'ın sözleşmesi uzatılmadı.

56 personelin yeri değiştirildi

Yapılan operasyonla Denizcilik Müsteşarlığı'na bağlı olarak görev yapan 56 personelin de görev yerlerinde değişiklikler oldu. Merkez ve taşra teşkilatlarında çalışan 56 personelin yeri, daha verimli görev yapabilecekleri başka yerlere kaydırıldı.

yenişafak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber