'Ailesi eşimi alıkoydu' diyerek 8'inci kata çıktı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde nikahsız eşi 22 yaşındaki Dilek K.'nın ailesi tarafından zorla alıkonulduğunu iddia eden 44 yaşındaki Orhan K., inşaat halindeki binanın 8'inci katındaki iskeleye çıkıp intihara kalkıştı. Orhan K., eşi Dilek K.'nın gelmesiyle bir saat sonra inmeye ikna edildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Şubat 2013 20:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Ailesi eşimi alıkoydu' diyerek 8'inci kata çıktı

Olay, bugün saat 15.30 sıralarında Oba Mahallesi Sahil Yolu'nda meydana geldi. Alçı ustası Orhan K., ortağı olan Orhan K.'nın kızı Dilek K. ile bir süre önce dini nikah kıyarak birlikte yaşamaya başladı. İşleri bozulan iki ortak, kısa süre önce ayrıldı. Orhan K.'nın maddi durumunun bozulması üzerine Orhan K., kızı Dilek K.'yı yanına aldı.

Bugün kayınpederi ve eski ortağı Orhan K.'nın evine giden Orhan K., eve dönmesini istediği eşinden iyen olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine Sahil Yolu'ndaki 8 katlı inşaatın iskelesine çıkan Orhan Kaygın, cep telefonuyla aradığı Dilek K.'ya yanına gelmemesi halinde intihar edeceğini söyledi. İskeleden sarkan Orhan K.'yı görenler, durumu polise ve itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri branda açarak önlem alırken, polis, Orhan K.'yı inmesi için ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 1 saat süren çabalara rağmen Orhan K., ikna edilemedi. Bunun üzerine olay yerine eşi Dilek K. ve annesi Sevim K. getirildi. Dilek K. ile görüşen Orhan K., daha sonra aşağı indi.

Olay yerinde bekleyen Dilek K.'nın yakınlarının tepki gösterdiği Orhan K., Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. Dilek K. polise verdiği ifadesinde, kendi rızasıyla ailesinin yanına döndüğünü söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber