Ne olur çıkarın beni buradan

Sebze yüklü kamyonete arkadan çarpan otomobilin sürücüsü 45 dakikalık uğraştan sonra çıkarılabildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Şubat 2013 08:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ne olur çıkarın beni buradan

Kaza sonrası araç içerisinde sıkışan Duman, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 45 dakika süren çalışmasının ardından kurtarıldı.

KONTROLDEN ÇIKTI, KAMYONETE ÇARPTI

Kaza saat 02.15'te D-100 Karayolu Maltepe Köprüsü civarında meydana geldi. İddiaya göre, 40 yaşındaki Muhammed Duman idaresindeki aşırı hızlı 34 URJ 66 plakalı araç, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil önünde seyreden Özhan Sezen yönetimindeki sebze yüklü 34 JRF 13 plakalı kamyonete arkadan çaptı.

Çarpmanın etkisiyle kamyonet yol üzerinde yan yatarken, araç ise bir süre sonra yol ortasında durdu. Hurdaya dönen otomobil içerisinde sıkışan Duman, olay yerine çağırılan itfaiye ekiplerinin yaklaşık 45 dakika süren çalışması sonrasında sıkıştığı yerden çıkarıldı.

"NE OLUR ÇIKARIN BENİ BURADAN" DİYE FERYAT ETTİ

Muhammed Duman ile hafif şekilde yaralanan Sezen ambulansla Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurtarma çalışması sırasında Duman acı içerisinde kıvranarak, "Ne olur çıkarın beni buradan" feryat etti. Kamyonetten yola saçılan sebzeler ile araçlar yol üzerinden kaldırıldıktan sonra trafik açıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber