Hastanenin güvenlik görevlisini darp ettiler

Bilecik'in Bozüyük ilçesi Yeşilkent Devlet Hastanesi'nde bir güvenlik görevlisinin darp edildiği bildirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Şubat 2013 10:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hastanenin güvenlik görevlisini darp ettiler

Bilecik'in Bozüyük ilçesi Yeşilkent Devlet Hastanesi güvenlik görevlilerinden Ali Bozacı (29), hasta yakınları tarafından saldırıya uğradı. Dudağı patlayan, boyun ve kafasında zedelenmeler meydana gelen Bozacı, olayın ardından 10 gün rapor aldı. Dudağına 6 dikiş atılan Ali Bozacı, hasta yakınlarından davacı oldu.

Olay sırasında diğer güvenlik görevlisi Fatma Uğur'un da aynı şekilde darp edilerek hakaret ve küfürlere maruz kaldığı belirtildi.

Ali Bozacı olayın ziyarete gelen hasta yakınlarının uyarılması sonrasında yaşandığını belirterek, “Akşam saat 21.00 sıralarında hastaneye ziyaret amacı ile gelen hasta yakınlarını ziyaret saati olmadığı gerekçesi ile uyardık. Ziyaret saati olmadığı halde gelen 3 kişiden birinin hastayı ziyaret etmesine müsaade ettik. Ancak kendileri, 'Siz kimsiniz, biz çıkarız' diyerek yukarıya çıkmak istediler. Biz şahısların yukarıya çıkmasına izin vermeyerek polis çağırdık. Ekip otosuna bindirilirken şahıslardan biri bana kafa attı. Sonra ikisi birden saldırdılar. Hakaret ve küfür edip tehditler savurdular. Diğer güvenlik görevlisi arkadaşım Fatma Uğur da aynı şekilde darp ve hakaretlere maruz kaldı. Olayın ardından acil serviste dudağıma 6 dikiş atıldı. 10 gün açık rapor alarak şahıslardan davacı oldum" ifadelerini kullandı.

Darp olayının ardından savcılığın olayla alakalı soruşturma başlattığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber