Memurlar.ORG Forum sayfasında Mühendislik ve İlahiyat Fakültesi mezunları için yeni kategoriler açılmıştır. Bilgi alış verişinde bulunmak isteyenleri, Foruma bölümüne davet ediyoruz.

Haber Giriş : 28 Kasım 2003 23:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memurlar.ORG Forum sayfasında Mühendislik ve İlahiyat Fakültesi mezunları için yeni kategoriler açılmıştır. Bilgi alış verişinde bulunmak isteyenleri, Foruma bölümüne davet ediyoruz.

Memurlar.ORG Forum Nedir? Ne İşe yarar?

Forum, internet ziyaretçi kitlesinin birbirleri ile bilgi alış-verişinde bulunabildikleri sanal platformdur. Bu bölümde ziyaretçiler gelişmeleri birbirleri ile paylaşmakta, tartışmakta, ortak hareket etmek için görüş alış verişinde bulunmakta ve sorunlarını ve buna ilişkin çözümlerini tartışabilmektedir.

Forum bölümündeki yazıları herkes okuyabilmektedir. Ancak, kendi fikirlerini aktarmak isteyenlerin üye olması gerekmektedir. Üyelik ücretsiz olup; Forumda görünmesini istediğiniz bir takma ad, e-mail adresiniz ve seçeceğiniz bir şifre ile foruma üye olabilirsiniz. Üye olduktan sonra Giriş bölümünden e-mail adresi ve şifrenizi yeniden girerek sisteme giriş yapmanız gerekmektedir.

Tüm ziyaretçilerimize iyi sörfler diliyoruz.


Memurlar.ORG'dan yeni Forum başlıklarına ilişkin olarak yapılan açıklamalar

Mühendisler ve İlahiyatçılar için yeni forumlar

Forum ziyaretçilerinin bizlere ilettiği talep üzerine, Mühendislik fakültesi ile İlahiyat Fakültesi mezunları için Forum başlıkları açılmıştır.

İlahiyat fakültesi mezunları forum başlığı, Öğretmenler ana kategorisinin altına eklenmiştir.

Mühendisler için ise müstakil kategori oluşturulmuş ve gelen talep üzerine Orman Mühendisleri ve Ziraat Mühendisleri için alt Forum başlıklerı açılmıştır. Bu bölüme ilişkin açılmasını talep ettiğiniz kategorileri "simurganka" nickname'li mesaj kutusuna atarsanız yeni forum başlıkları açılmaya çalışılacaktır.

Bu arada forumlarda yönetici olmak isteyen arkadaşlar da bu taleplerini "simurganka" nickname'li mesaj kutusuna atmaları halinde değerlendirme yapılabilecektir.

Saygılarımızla
Memurlar.ORG Yönetimi

 

 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber