Emekli öğretmen 60 yıllık kütüphanesini bağışladı

Konya Büyükşehir Belediyesi İzzet Koyunoğlu Müze ve Kütüphanesi'ne 2012 yılında bağışlarla birlikte bin 572 kitap kaydı yapılırken, son olarak emekli öğretmen Ramazan Timur, 60 senede oluşturduğu bin 76 kitaplık kütüphanesini bağışladı

Haber Giriş : 03 Mart 2013 16:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emekli öğretmen 60 yıllık kütüphanesini bağışladı

Konya Büyükşehir Belediyesi İzzet Koyunoğlu Müze ve Kütüphanesi'ne 2012 yılında bağışlarla birlikte bin 572 kitap kaydı yapılırken, son olarak emekli öğretmen Ramazan Timur, 60 senede oluşturduğu bin 76 kitaplık kütüphanesini bağışladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, sosyal ve kültürel çalışmaların fiziki çalışmalardan daha önemli olduğunu belirterek, şehrin kimliğini oluşturan eserlerin gelecek nesillere ulaştırılmasının son derece önemli olduğunu dile getirdi. Ramazan Timur'un kütüphanesini Koyunoğlu Kütüphanesi'ne bağışlamasını bu açıdan takdirle karşıladıklarını belirten Başkan Akyürek, bugüne kadar kütüphaneye kitap bağışlayan herkese Konya halkı adına teşekkür etti. Başkan Akyürek, Büyükşehir Belediyesi İzzet Koyunoğlu Müze ve Kütüphanesi'ne 2012 yılında toplam bin 572 kitap kaydı yapıldığını da sözlerine ekledi.

Emekli Öğretmen Ramazan Timur'un kütüphanesi daha çok edebi, tarihi, dini ve tasavvufi eserlerden oluşuyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber