Denizli'de 'çöp ev'

Denizli'de bir evden ve çevresinden 5 kamyon çöp çıkartıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mart 2013 13:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Denizli'de 'çöp ev'

Denizli'nin Muratdede Mahallesi 239/3 sokak üzerindeki müstakil bir evde yaşayan Osman K.(37) 3 ay önce annesini kaybetti. Bu olaydan sonra psikolojisi bozulan Osman K. çöp toplamaya başladı. Topladığı çöpleri evine getiren Osman K., çöpleri rastgele evin etrafına dağıttı. Topladığı çöpler bir süre sonra koku yaymayan başlayınca çevredeki evlerde oturan vatandaşlar Denizli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne başvurdu.

Denizli Belediyesi zabıta ekipleri evde incelemeler yaparken, temizlik işlerine bağlı temizlik görevlileri Osman K'nin evini temizlemek için geldi. Evin avlusunun ve etrafının çöplerle dolu olmasına şaşıran temizlik ekipleri, çöpleri elleriyle taşımayınca eve kepçe çağrıldı. Kepçe yardımıyla evin etrafındaki çöpler kamyonlara yüklenirken, toplam 5 kamyon çöp evden çıkarıldığı belirtildi.

Toplanan çöplerin içinde eski gıda maddeleri, giysiler, pet şişeler, teneke kutuları, poşet ve kağıtlar dikkat çekti.

Mahalle sakinleri, Osman K.'nin 3 ay önce annesinin vefatından sonra eve çöp getirmeye başladığını, getirdiği çöplerden dolayı hem koku olduğunu hem de farelerin mahalleyi istila ettiğini söylediler. Osman K'ye ait ev temizlik ekiplerinin yoğun çalışmasının ardından kepçenin de yardımıyla kamyonlara doldurularak temizlendi. Daha önceden de temizlendiği belirtilen evdeki koku nedeniyle görevliler çöplerin toplanmasının ardından evin avlusu ilaçladı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber