Uyuşturucu satışı yüzünden cinayet

Küçükçekmece'de Atilay Taşkın'ın bıçaklanarak öldürülmesi oğlu Efe Taşkın'ın yaralanması olaylarının faili olan 3 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Mart 2013 15:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Uyuşturucu satışı yüzünden cinayet

Küçükçekmece'de 3 gün önce Atilay Taşkın(43)'ın bıçaklanarak öldürülmesi oğlu Efe Taşkın(19)'un yaralanması olaylarının faili olduğu iddia edilen 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin olayın uyuşturucu tedavisi gören bir kişiye tekrar uyuşturucu satmak istendiği için çıkan kavga sonucu meydana geldiğini söylediler.

Küçükçekmece, Teyvik bey mahallesi, Kumru sokak üzerinde meydana gelen olayda yaşanan bıçaklı kavgada Atilay Taşkın öldürülmüş oğlu Efe Taşkın ise yaralanmıştı. Polis olaydan sonra başlattığı soruşturmada olayı gerçekleştirdiği belirlenen Mehmet A. ile Çoşkun Y.'yi gözaltına aldı. Olaya karışan Emre A.'nın ise kavga sırasında yaralandığı ve hastanede yattığı öğrenildi.

Cinayet Büro Amirliği dedektifleri Emre A.'nın bir süre önce Uyuşturucu tedavi gördüğünü ve iyileştiğini tespit etti. Hastaneden çıktıktan sonra tekrar uyuşturucuya başlayan Emre A.'nın uyuşturucu temini için Atilay Taşkın ve Efe Taşkın'ndan yardım istendiği öğrenildi. Bunun öğrenen Emre A.'nın akrabaları Mehmet A. ile Coşkun Y.'nin "Yakınımıza uyuşturucu satıyorsunuz." diyerek baba oğula saldırdıkları iddia edildi.

Poliste işlemleri tamamlanan Mehmet A. ile Coşkun Y. adliyeye sevk edilirken, hastanede tedavisi süren yaralı şüpheli Emre A.'nın tedavisinin bitmesinin ardından mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber