Öğrenciler: Müdür yardımcısı bizi sopayla dövdü

ZONGULDAK'taki Kilimli Anadolu Lisesi'nin Müdür Yardımcısı Recep A.'nın, sınıfta gürültü yaptıkları gerekçesiyle odasına götürdüğü 4 öğrenciyi sopayla dövdüğü iddia edildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Mart 2013 14:26, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Öğrenciler: Müdür yardımcısı bizi sopayla dövdü

Öğrenciler, Recep A.'dan şikayetçi oldu.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Fizik öğretmeni olan Okul Müdür Yardımcısı Recep A., iddiaya göre müzik öğretmeni Derya K.'nın sınıfta ders sırasında gürültü yapmalarından şikayet ettiği 9'uncu sınıf öğrencileri 14 yaşındaki Sinan G., Köksal T., Azizcan T. ve Egehan T.'yi sınıftan alarak odasına götürdü. Recep A., dolabından aldığı yaklaşık tahta parçasıyla öğrencilere vurdu.

Bacak ve bel bölgelerinde kızarıklıklar oluştuğu belirtilen öğrenciler, akşam durumu ailelerine anlattı. Veliler, çocuklarını da alıp İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne başvurdu. Polis, öğrencileri sağlık kontrolü için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdü. Vücutlarında basit tıbbi müdahale ile iyileşebilir dayak izine rastlandığı yönünde rapor verilen öğrenciler, tekrar Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. İfadeleri alınan öğrenciler, Müdür Yardımcısı Recep A.'dan şikayetçi oldu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Recep A.'nın da ifadesine başvurulacağı belirtildi.

Kilimli Anadolu Lisesi Müdürü Yadigar Köroğlu, olayın fazla büyütülecek bir konu olmadığını, öğrenci ve velilerin durumu abarttığını söyledi. Köroğlu, olayı araştırdıklarını da belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber