Kardan Atatürk heykeli yaptılar

Ordu'da kar okulu tatil edince müdür ve öğrenciler kardan Atatürk yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mart 2013 15:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kardan Atatürk heykeli yaptılar

Kabadüz Merkez İlköğretim Okul Müdürü ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Osman Kılıç, kaşık, bıçak yardımıyla yaptığı Atatürk'ün kardan heykeli görenlerinin beğenisini topladı. İlköğretim öğrencilerinden Büşra Kahveci, "Ulu Önder Atatürk'ün kardan heykelini birlikte yaptık. Birebir benzeyen kardan heykel bizleri şaşırttı, heyecanlandırdı" dedi.

Eray Ercan Aydın, "Birlikte Atamızın kardan heykelini yaptık. Bunu yaparken çok eğlendik. Bu etkinlikten dolayı müdürümüze teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kabadüz Merkez İlköğretim Okul Müdürü ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Osman Kılıç, mart ayında yağan karın kendilerine sürpriz olduğunu söyledi. Çocuklar kardan adam yaparken bu vesileyle Ata'nın kardan realist gerçek heykelini yapmayı düşündüklerini belirten Kılıç, "Heykeller ne kadar karların üst üste yığılması, kömürle çizilmesiyle yapsalardı bizler tamamen heykel sanatına özgü realist olarak yapmaya gayret gösterdik. Ayrıca çocuklarımıza Atamıza sahip çıkmak gerektiğinin mesajını vermeye çalıştık" şeklinde konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber