Artvin Valiliği'nde aday memurlar için yemin tören düzenlendi

Artvin Valiliği'nde aday memurluklarını başarıyla tamamlayan 6 personel, düzenlenen yemin töreninin ardından asli memurluğa atandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Mart 2013 22:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Artvin Valiliği'nde aday memurlar için yemin tören düzenlendi

Artvin Valiliği'nde aday memurluklarını başarıyla tamamlayan 6 personel, düzenlenen yemin töreninin ardından asli memurluğa atandı.

Artvin Valiliği Çoruh Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Yılmaz Kurt, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hatice Gökalp, kurum müdürleri ve personeli ile aday memurluğu sona eren 6 personel katıldı. 2012 Ocak ayı itibarı ile Artvin Valiliği'nde göreve başlayan 6 aday memuru bir yıllık temel ve hazırlayıcı eğitim ve staj sürelerini tamamlayarak asaleten devlet memurluğuna atanmaya hak kazandı.

Aday memurlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 2670 sayılı maddesine göre Türk bayrağı üzerine el koyarak yemin etti ve asaleten devlet memurluğu görevine başladılar.

Yemin töreninde konuşan İl Yazı İşleri Müdürü Şenay Şimşek, "Bu yemin töreninden sonra çok kutsal bir göreve asaleten başlamış bulunmaktasınız. Uzun yıllar vatanımızda milletimize, sağlıklı, huzurlu, fedakarca hizmetlerde bulununuz, çalışma hayatınız hep başarılarla dolu olsun. Memurluk görevinizin hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber