Camilerde bahar temizliği

Bilecik'in Bozüyük İlçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki cadde ve sokak temizliği yanında camilerin bakım ve temizlik çalışmalarını da sürdürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mart 2013 18:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Camilerde bahar temizliği

Vatandaşların ibadet yeri olan camilerin daha temiz ve sağlıklı olması, vatandaşların temiz bir alanda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri amacıyla cami ve mescitlerin temizliğini yapan Bozüyük Belediyesi ekipleri ibadethanelerde hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen ibadethanelere yönelik bakım ve temizlik çalışmalarında cami içinde halılar süpürülerek, kapı ve camlar siliniyor ve ayakkabılıklar temizleniyor. Ayrıca cami dışarısında bulunan şadırvan ve tuvaletlerle birlikte cami avluların da çevre temizliği yapılıyor. Görevli ekipler en kısa sürede görevlerini tamamlayarak, vatandaşlara sağlıklı bir alanda ibadetlerini gerçekleştirme imkanı sağlıyor.

İlçe içerisindeki 34 adet cami ve mescidin sırayla temizleneceği temizlik çalışmalarına Yeşil Camii'den başlayan temizlik ekipleri, Kumral Abdal Camii ve Osmanlı Camii'nin temizliğini tamamlayarak vatandaşların ibadetine sundu. Belirli bir program çerçevesinde yapılan temizlik çalışmaları cami cemaati olmak üzere vatandaşlardan ilgi topluyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber