Eşini öldüren zanlı adliyede

Turgutlu ilçesinde, dün akşam saatlerinde çocuklarının gözleri önünde eşi Gülcan Çelen’i (38) üç yerinden bıçakla öldüren Musa Çelen (38), olayın ardından gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Mart 2013 12:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eşini öldüren zanlı adliyede

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sabaha kadar süren sorgusunun ardından katil zanlısı Musa Çelen adliyeye sevk edildi. Emniyet çıkışında ve adliye girişinde basın mensuplarının “Pişman mısınız?” sorusuna sessiz kalan Çelen'in soğukkanlı hareketleri dikkat çekti.

Öte yandan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe saatler kala eşinin bıçak darbeleriyle hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Gülcan Çelen'in cenazesinin Kütahya'nın Gediz ilçesine defnedileceği belirtildi.

Anneleri Gülcan Çelen, gözlerinin önünde babaları tarafından öldürülen ikiz Ahmet ve Samet kardeşlerin yaşadığı bu acı ömür boyu gözlerinin önünden silinmeyecek. Dün gece birbirlerine sarılarak teselli veren kardeşlerin dramı yürek dağladı. Ahmet ve Samet kardeşlerin annelerinin cenazelerine katılmaları için Gediz'e götürüleceği belirtildi. Ayrıca, Gediz Anadolu Öğretmen Lisesinde eğitim gören abla Hamide Çelen'in de burada cenazeye katılacağı öğrenildi.

BABASIYLA TELEFONLA GÖRÜŞÜYORDU

Eşinin telefonla görüştüğünü görerek öfkelenen Musa Çelen ile Gülcan Çelen'in tartışmaya başladığı, olayın büyümesi üzerine depresyon hastası olduğu iddia edilen Musa Çelen'in mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile cinayeti işlediği öğrenildi. Cinayetin ardından yapılan detaylı incelemede, Gülcan Çelen'in Kütahya'daki babasıyla telefonla görüştüğü anlaşıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber