Motor tutkunlarından kadınlara çiçek jesti

Antalya'da, motor tutkunlarının oluşturduğu Türkiye Kaiowas motosiklet grubu üyeleri, eşleriyle birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde cadde cadde dolaşarak kadınlara çiçek dağıttı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Mart 2013 12:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Motor tutkunlarından kadınlara çiçek jesti

Antalya'nın en işlek caddelerini motosikletleriyle dolaşarak ellerindeki karanfilleri kadın sürücülere ve yayalara veren motorcuların jesti, kadınlar tarafından takdirle karşılandı. Yolda yürüyen ve araç içinde yolculuk yapan kadınlara tek tek karanfil veren motorcular, kadın sürücülerin kornaları eşliğinde çiçeklerini dağıttı.

Grubun dönem başkanı İlkay İldaş ve basın sözcüsü Fulya İldaş'ın da yerlerini aldığı şehir turunda motosikletlerden çıkan sese, kadın sürücülerin teşekkür kornaları karıştı. Dedeman Kavşağı'nda durarak kırmızı ışıkta bekleyen araçların içindeki kadınlara çiçeklerini veren motorcular, "Sert adamlar olarak görülüyoruz. Aslında öyle değiliz. Motor tutkunları olarak kadınların, kadınlar gününü unutmadık. Eşlerimiz de bizlerle birlikte 8 Mart turuna katıldı" dedi.

Grubun basın sözcüsü Fulya İldaş, Antalyalı kadınlara jest yapmak istediklerini ve böyle bir fikirle yola çıktıklarını belirtti. İldaş, "Grup olarak birçok yere yolculuklarımız oluyor. Türkiye'de bünyesinde kadın bulunduran tek grubuz. Grubumuz içinde kadın- erkek ayrımı olmuyor. Herkes katılabiliyor" diye konuştu.

Motor tutkunları, caddedeki yaya ve sürücü kadınların yanı sıra toplu taşıma araçlarına da binerek buradaki kadınlara çiçek vermeyi ihmal etmedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber