Tatvan'da öğrencilere Çanakkale Destanı anlatıldı

İl Emniyet Müdürlüğü ve Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen konferansla, lise öğrencilerine "Çanakkale Destanı" anlatıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Mart 2013 22:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tatvan'da öğrencilere Çanakkale Destanı anlatıldı

İl Emniyet Müdürlüğü ve Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen konferansla, lise öğrencilerine "Çanakkale Destanı" anlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Tatvan Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Çanakkale Savaşlarında Çekilen Sıkıntılar ve Çanakkale Beklemeleri" konulu konferans, öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli ve "Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park Müdürlüğü Alan Kılavuzu" sertifikalı rehber polis memuru Ali Öztaş tarafından sunulan konferansa, çok sayıda öğrenci katıldı.

Konferansta konuşan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, yeni neslin tarihine sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Erkan, "Ayrıca gençler tarihi iyi bilmeli. Tarihimizi anlatan bu tür konferanslara önem veriyoruz. Bizler, sağlam ve başarılar dolu bir geçmişe sahibiz. Önümüzde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü var. Şehitlerimizi anmayı sadece bir güne sığdırmayız. Onları her zaman yüreğimizde yaşatıyoruz ve yaşatmaya da kararlıyız" dedi.

Programa, Tatvan Emniyet Müdürü Hikmet Başer, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber