Cezaevi firarisi 12 kilo esrarla yakalandı

Başakşehir’de bir gecekonduya düzenlenen operasyonda yaklaşık 12 kilo esrar ele geçildi. Olayla ilgili gözaltına alınan ve çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu tespit edilen S.G.’nin cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2013 13:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tahtakale Mahallesi'ndeki bir gecekonduda yüklü miktarda uyuşturucu bulundurulduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı. Yapılan tespitlerin ardından savcılık izniyle eve baskın düzenleyen Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüpheli S.G.'yi gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda iç piyasaya sürülmek üzere paketlenmiş vaziyette toplam 11,5 kilo esrar maddesi ile birlikte hassas terazi ele geçirildi.

SAKIKASI KABARIK ŞÜPHELİNİN CEZAEVİ FİRARİSİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Göztına alındıktan sora sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen şüphelinin iki ayrı gasp ile yine iki ayrı yaralama ve uyuşturucu suçlaının yanı sıra çok sayıda suçtan sabıka kaydının bulunduğu ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

OĞLUNU GÖRMEYE GELEN BABA GAZETECİLERE SALDIRMAK İSTEDİ

Emniyetteki sorgu ve işlemleri tamamlanan S.G. bugün Küçükçekmece adliyesine sevk edildi. Sevk sırasında oğlu S.G'yi görmek için polis merkezine gelen babası görüntü almak isteyen gazetecilere saldırmak istedi. Elindeki pet şişeyi gazetecilere fırlatan babayı güvenlik güçleri etkisiz hale getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber