Milletvekili Yurttaş, Turgutlu'da ziyaretlerde bulundu

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Turgutlu'da yoğun bir mesai yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mart 2013 16:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Milletvekili Yurttaş, Turgutlu'da ziyaretlerde bulundu

Yurttaş'a AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Azman ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Yurttaş ilk önce Turgutlu İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Milletvekili Yurttaş'ın bu ziyaretine Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü de katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayrettin Uslu, merkezin işleyişi, açılan kurslar hakkında Yurttaş'a detaylı bilgiler verdi. Yurttaş, merkezindeki kurs sınıflarını gezerek eğitimcilerden bilgi alırken, kursiyerlerle bol bol sohbet etti.

Milletvekili Yurttaş, ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne geçti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ölmez ve şube müdürlerinden çalışmaları hakkında bilgiler alan Muzaffer Yurttaş, eğitim konusunda Manisa ilinin ve Turgutlu'nun iyi durumda olduğunu belirtti. Eğitim tesisleri konusunda yenileme çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Yurttaş, Turgutlu'ya yapılması planlanan eğitim kampüsü için ise olumlu sinyaller verdi.

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, daha sonra Turgutlu Pazartesi Kapalı Pazaryeri'ni de ziyaret etti. Pazarcı esnafı ile sohbet eden Yurttaş, satılan mahsüller hakkında detaylı bilgiler aldı. Yurttaş, pazara gelen vatandaşların da sıkıntı ve sorunlarını dinledi. Yurttaş, "Genel kanı, hükumetimizi iyi işler yaptığı yönünde. Vatandaşımız bizden memnun ve biz bu mantıkla daha motive olmuş bir biçimde halkımıza hizmete devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Açıklamalarına devam eden Yurttaş, "2014 mahalli seçimlerinde Manisa ve tüm ilçelerine talibiz. Bunu yapabilecek vizyona ve samimiyete sahibiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber