Kar maskeli satırlı hırsız güvenlik kamerasında

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde bir markete giren maskeli hırsız, satırla açtığı kasadan paralar ile dolaplardaki sigaraları alarak kaçtı. Hırsızlık, marketin güvenlik kemaraları tarafından görüntülendi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Mart 2013 11:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kar maskeli satırlı hırsız güvenlik kamerasında

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde bir markete giren maskeli hırsız, satırla açtığı kasadan paralar ile dolaplardaki sigaraları alarak kaçtı. Hırsızlık, marketin güvenlik kemaraları tarafından görüntülendi.

Olay, ilçenin Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Süleyman Kızılca'ya ait markette yaşandı. Yüzü maskeyle kapalı hırsızlık şüphelisi, marketin camını kırarak içeri girdikten sonra hemen para kasasının olduğu bölüme yöneldi. Şüpheli, kasayı açamayınca marketin kasap bölümüne giderek buradan satır alıp, tekrar geri döndü. Bu sırada fark ettiği güvenlik kamerasının yönünü de değiştiren şüpheli, elindeki satırla marketin giriş katındaki kasayı açtı, buradan parayı alıp, ikinci kattaki kasaya yöneldi. İkinci kattaki kasayı açmak için çabalayan hırsız, bu sırada satırla elini yaraladı. Alt kattaki bölüme giderek elini saran şüpheli bir daha ikinci kata çıkmadan alt kattaki kasadan aldığı para ve sigaraları alarak marketten ayrıldı.

KAN ÖRNEĞİ ALINDI

Market sahibi Kızılca, sabah saatlerinde markete geldiğinde soyulduklarını anlayıp polise haber verdi. Polis, incelemeleri yaptıktan sonra kamera görüntülerini alarak, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Kızılca, "Marketin para kasaları ve sigara dolapları kırılarak içindeki para ve sigaralar alınmış. Olayın detaylarını güvenlik kemaralarından izledim. Hırsızın kasayı açmaya çalışırken elini kesmesi nedeniyle kasa ve çevresine dökülen kanın örnekleri de alındı. 10 bin TL'lik maddi zarar var. Bir an önce olayı gerçekleştiren hırsız ya da hırsızların yakalanmasını bekliyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber