Kaymakam Demiryürek çalışmaları yerinde inceledi

Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, aşırı yağışlardan zarar gören köylerde ve yapımı devam eden proje bölgeleirnde incelemelerde bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2013 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaymakam Demiryürek çalışmaları yerinde inceledi

Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, aşırı yağışlardan zarar gören köylerde ve yapımı devam eden proje bölgeleirnde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, Aydın İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Sarıoğlu ve teknik elemanlardan oluşan bir ekip ile birlikte, aşırı yağışlar nedeniyle oluşan heyelan bölgeleri ve yapımı devam eden işleri yerinde görmek amacıyla Yavuzköy, Sarıçam, Ahatlar, Köylerinde incelemelerde bulundular.

Bu çerçevede, Sarıçam Köyü yolunda oluşan heyelan, Ahatlar Köyü'nde Köy Konağı İnşaat Alanı Hazırlık Çalışması, KÖYDES Projesi kapsamında yapımı devam eden Dalama Köprüsü İnşaatı ve genişletilmesi düşünülen Yavuzköy Köy Yolu ile Aydın-Denizli D320 Devlet Karayolu bağlantı köprüsü yerinde incelediler.

Köşklülerin refahı için yürütülen hizmetlerin takipçisi olduklarını belirten Murat Sefa Demiryürek, ilçe sınırları içerisindeki bütün projeleri zaman zaman yerinde incelediklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber