Edebiyat öğretmeninden çılgın evlenme teklifi

İstanbul’da yaşayan bir edebiyat öğretmeni, sürpriz bir evlenme teklifi yaparak bankacı kız arkadaşını şaşırttı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2013 14:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Edebiyat öğretmeninden çılgın evlenme teklifi

İstanbul Ümraniye'de özel bir dershanede edebiyat öğretmenliği yapan 30 yaşındaki Erdem Eraslan, iki yıl önce tanıştığı Nermin Doğan'a hazırladığı ilginç bir klip ile sinema salonunda evlenme teklifi etti.

Edebiyat öğretmeni Erdem Erarslan, sevgilisi için çektiği klip için yaklaşık bir ay boyunca uğraştığını söyledi. Erarslan, özel bir dershanede öğretmenlik yaptığını belirterek şöyle konuştu: "Sadece haftanın bir günü iznim oluyor. Son bir ay içerisinde izin günlerimi sevgilime ayırmadım. Çünkü ona sürpriz bir evlenme teklifi yapmam gerekiyordu. Bu klibi ayarladığım süre zarfında kız arkadaşım benim durumumdan şüphelendi. Çünkü izinli olduğum günler onunla görüşürdük ama ben farklı bahaneler üreterek onunla görüşmedim ve bu çılgın evlenme teklifini onun için hazırladım. Hazırlama aşamasında bayağı zorluk çektim. Sıra bu teklif için hazırladığım klibi sevgilime nasıl izletmem gerektiğini düşündüm. Bunun içinde yaklaşık bir hafta uğraştım."

İstanbul'un bütün sinema salonlarını gezdiğini anlatan Erarslan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Amacım sevgilimle sinemaya gitmekti ve sinema salonunda film başlamadan önce reklamların arasında benim hazırladığım klibi ona izletmekti. Son olarak Beyoğlu'nda bir sinema salonu ile anlaştım ve biz de Nermin'le beraber film izlemek için sinema salonuna girdik tam film başlamak üzereydi ve benim hazırladığım klip çıktı. Sonra ben ayağa kalkarak herkesin önünde Nermin'e evlenme teklifi ettim. O an Nermin'e baktığımda çok şaşırmıştı ve ağlıyordu. Evlenme teklifimden sonra hemen nişanlandık şimdi düğün tarihimizin gelmesini bekliyoruz.”

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber