Afgan mülteci müslümanlarından Bünyamin Özbek'e teşekkür plaketi

Bayburt’a yerleştirilen Afgan Mülteci Müslümanlar adına Cavit Kerimi, Milletvekili Bünyamin Özbek’i makamında ziyaret ederek, plaket takdim etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mart 2013 09:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Afgan mülteci müslümanlarından Bünyamin Özbek'e teşekkür plaketi

Cavit Kerimi, “Evlerimizden, anılarımızdan, dostla ve akrabalarımızdan ayrılarak ülkenize, yeni vatanımıza mülteci olarak yerleştik. Bu bizler için çok zor bir durum, Allah kimseyi yurdundan etmesin. Ancak, Bayburt bize kucağını açtı, bağrına bastı. Çok iyi misafirperverlikte bulundu, kendimizi öz yurdumuzda hissettik. Sayın vekilim, tüm Bayburtlulara sizin huzurunuzda teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bu plaketi de Afgan Mülteci Müslümanları adına size takdim etmek istiyorum. Misafirperver yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bünyamin Özbek'te “ Afgan Mültecileri bizim kardeşlerimizdir. Biz Bayburtlular olarak sizleri kendimizden ayrı görmedik, görmeye de hakkımız yoktur. Bizden farklı değilsiniz, her zaman her türlü ihtiyacınızda yanınızdayız bunu böyle bilin. Bazı sorunlarınız olduğunu da biliyorum bunların çözümü içinde elimizden geleni yapacağız. Bayburtlular sizin kardeşlerinizdir. Her zaman sizlere hizmete hazırız” diye ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber