Çalacak bir şey bulamayınca binadan ayrıldı

Adana’nın Kozan ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne giren bir kişi, personel odalarının kapılarını zorlayıp açamayınca bir şey çalamadan binadan ayrıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mart 2013 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çalacak bir şey bulamayınca binadan ayrıldı

Edinilen bilgiye göre, önceki gece pencere demirini bükerek Kozan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü binasına giren kimliği belirsiz bir kişi, müdür, müdür yardımcıları ve personel odalarının kapılarını zorlayıp açamayınca hiçbir şey alamadan geldiği yerden çıkarak kayıplara karıştı. Sabah binaya gelen personel, kapıların zorlandığını ve pencere demirinin büküldüğünü görünce önce Halk Eğitim Merkezi müdürüne, daha sonra polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. İncelemede zanlının koridora bakan bir güvenlik kamerasının yönünü ilk önce süpürgeyle değiştirmeye çalıştığı ancak başarılı olamadığı, daha sonra yangın söndürmek amacıyla kullanılan ucuna kanca takılı sopayla kameranın açısını değiştirdiği belirlendi.

Halk Eğitim Merkezi'nde çok sayıda elektronik eşya olmasına rağmen zanlının herhangi bir şey çalmadığının belirlendiği, hırsızlık girişiminin para bulabilmek için yapılmış olabileceği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber