Öğrenciler ilk model uçaklarını yaptı

Adıyaman Şehit Cem Özgül Orta Okulu öğrencileri "Okullar Hayat Buluyor" projesiyle ilk model uçaklarını yaptı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2013 22:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrenciler ilk model uçaklarını yaptı

Adıyaman Şehit Cem Özgül Orta Okulu öğrencileri "Okullar Hayat Buluyor" projesiyle ilk model uçaklarını yaptı.

2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı sosyal etkinlikler kapsamında, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün "Okullar Hayat Buluyor" projesinin katkıları, Türk Hava Kurumu'nun malzeme desteğiyle Şehit Cem Özgül Okulunda Model Uçak kurslarına katılan öğrenciler ilk model uçaklarını yaptı.

Model Uçak öğretmeni Hasan Mutlu öncülüğünde kursa katılan öğrenciler ilk model uçaklarını yaparken kursların gruplar halinde Mayıs ayına kadar süreceği bildirildi. Bütün gruplar çalışmalarını bitirdikten sonra yapılan modeller sergilenecek ve ardından uçuş gösterileri düzenlenecek.

Adıyaman Şehit Cem Özgül Orta Okulu Müdürü Mustafa Söylemez, "Öğrencilerimizin ilgi yetenekleri doğrultusunda eğitilmeleri konusunda bir çok çaba gösterilmektedir. Bunlardan bir tanesi de Model Uçak Kursudur. Öğrencilerimizin kurs sonunda mutlulukları gözlerinden okunuyor. Öğrencilerimizin gösterdiği başarı bizleri gururlandırmıştır. Öğrencilerimizi çabalarında dolayı kutluyorum. Bu kapsamda bizlere malzeme desteğinde bulunan THK Adıyaman Şubesi Başkanlığına, kursu açmada yardımcı olan ve katkı sunan Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne, ayrıca kursu düzenleyen ve açan rehber öğretmen Hasan Mutlu'ya teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Öğrenciler bu kursa katılmaktan ve model uçak yapabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber