Emekli öğretmenlerden duygusal buluşma

Adabelenliler Derneği’nin düzenlediği pilav gününde bir araya gelen Ortaklar Öğretmen Lisesi mezunları, anıların yad edildiği organizasyonda duygusal anlar yaşadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mart 2013 11:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emekli öğretmenlerden duygusal buluşma

Adabelenliler Derneği'nin düzenlediği pilav gününde bir araya gelen Ortaklar Öğretmen Lisesi mezunları, anıların yad edildiği organizasyonda duygusal anlar yaşadı.

Öğretmen Okullarının 165'nci kuruluş yıldönümü yurt genelinde renkli organizasyonlarla kutlanıyor. Türkiye'nin en eski öğretmen okullarından olan Ortaklar Anadolu Öğretmen Lisesi de, 165'in yıl etkinlikleri kapsamında düzenlediği pilav günü ile eski mezunlarını bir araya getirdi.

Ortaklar Anadolu Öğretmen Lisesi konser salonunda gerçekleştirilen programa binee yakın eski mezun ile Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın ve çok sayıda davetli katıldı.

Yarım yüzyılı aşkın geçmişiyle binlerce öğretmen yetiştiren bugünkü adıyla Ortaklar Anadolu Öğretmen Lisesi, tarihi bir buluşmaya imza attı. Emekli öğretmenlerden oluşan mandolin ekibinin performansı davetlileri coştururken; 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında yarı finale kadar yükselme başarısı gösteren Ortaklar Öğretmen Lisesi Ritim Grubu'nun gösterisi ile renklenen programın finalinde yer alan zeybek oyunu ise salondan büyük alkış aldı.

Eski mezunlardan TRT Sanatçısı Makbule Kaya'nın türkülerine hep bir ağızdan eşlik eden davetliler unutulmaz bir gün yaşadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber