Türkiye Haber İş Sendikası'na silahlı saldırı/ Video

Türkiye Haber İş Sendikası Genel Merkezine silahlı saldırı düzenlendi.Olayda 4 kişinin yaralandığı bildirildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Mart 2013 11:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yüksel Caddesi'nde bulunan Türkiye Haber İş Sendikası merkez binasına bugün sabah saatlerinde otomatik silahlarla saldırı düzenlendi. Olayda ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralanırken saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi ile ambulans sevkedildi.Yaralı 4 kişi ambulanslarla hastaneye sevkedildi

Bu arada saldırı nedeniyle genel merkezin camlarının kırıldığı bina önünde bulunan park halindeki araçlarda hasar meydana geldiği görüldü.Olayla ilgili polisin incelemesi sürüyor..

5 GÖZALTI

Türkiye Haber-İş Sendikası Genel Merkezi'ne düzenlenen silahlı saldırıda, gözaltına alınanların sayısı 5'e yükseldi.

Kızılay'da sendika genel merkezindeki silahlı saldırıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Polis ekiplerinin yaptığı ilk inceleme sonucunda, olayda, kuru sıkıdan bozma tabanca kullanıldığı tespit edildi. Ekipler, olay yerinde 3 kovan buldu, üç kişinin silahla yaralandığı tespit edildi. Yaralılardan 2'sinin bacağından, bir kişinin de kolundan vurulduğu belirtildi.

Güvenlik güçleri, yaptıkları çalışmada ise olaya karıştığı belirlenen sendikanın eski yöneticilerinden Salih D'nin de aralarında bulunduğu 5 kişiyi gözaltına aldı.

Salih D'nin daha önce yer aldığı sendika yönetiminden uzaklaştırılması üzerine dava açtığı, davayı kazanması üzerine de göreve başlamak üzere bugün sendika binasına geldiği bildirildi. Olayın ise Salih D'nin içeri alınmaması üzerine çıktığı öğrenildi.

Öte yandan olayda, 3 kişinin de darp sonucu yaralandığı ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber